Såld

Kungsholmen - S:t Eriksområdet, Stockholm

Grubbensringen 31, 3 tr

Slutpris: 8 000 000 kr

Grubbensringen 31, 3 tr

Ljus och ytterst välplanerad 3:a, högt upp med två franska balkonger och magnifik parkvy!

Ljus och ytterst välplanerad 3:a, belägen i idylliska S:t Eriksområdet. Högt upp med två franska balkonger med strålande utsikt över den grönskande parken. Genomgående med stora fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. Från det rymliga köket nås ett uterum i sydväst med balkong/terrasskänsla och sol från tidig eftermiddag till kväll. Eleganta takrosetter och vackra parkettgolv. Optimal planlösning med stora sällskapsytor och två bra sovrum. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Ypperlig förvaring med klädkammare och garderobssektioner. För extern förvaring finns ett stort källarförråd om ca 8 kvm. Modern, rymlig hiss med plats för barnvagn.

Lugnt toppläge på Kungsholmen i populära och idylliska S:t Eriksområdet. Det prisbelönta S:t Eriksområdet karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Området i sig har en unik arkitektur med bl a en grönskande park. Ett stenkast ner till Kungsholms strand och Klara sjö som bjuder på mysiga promenad- och joggingstråk. Korsa gärna Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet och Mälarpaviljongen. ICA, SATS, Apotek och Systembolag bara ett kvarter bort. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Bra kommunikationer med ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grubbensringen 31, 3 tr, Såld i Kungsholmen - S:t Eriksområdet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad