Såld

Kungsholmen - S:t Eriksområdet, Stockholm

Grubbens Gata 9

Slutpris: 8 100 000 kr

Grubbens Gata 9

Helrenoverad och välplanerad 4:a i charmigt 20-talshus!

-Perfekt planerad
-Gäst-WC
-Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten
-3 rymliga sovrum
-Trendsäkra ytskikt
-Goda materialval
-Två förråd tillhörande lägenheten
-Högt i tak
-Lågt skuldsatt förening (937 kr per kvadratmeter per ÅR 2020) som äger marken

Varmt välkomna till en klockren familjelägenhet belägen på attraktiv adress på Östra Kungsholmen. Här bor ni med närhet till skolor, kommunikationer, parker, dagligvaruhandel, service och mycket mer. Man slås direkt av en vacker kombination av tidsenliga detaljer och moderna materialval. Smidiga funktionslösningar och bra förvaring skapar förutsättningar för ett praktiskt boende. En väl tilltagen takhöjd (ca 2.75 m) och stora, välvda fönsterpartier gör lägenheten ljus och luftig. Större delen av lägenheten renoverades under 2021. Bostaden är belägen 0,5 trappor upp med fönster en rejäl bit upp från marknivå och därmed minimal insyn. En stabil förening som äger marken och klassas som äkta med en låg belåning och flertalet stora renoveringar utförda gör detta till ett tryggt boende. Ni får även tillgång till en grönskande innergård.

Lugn och eftertraktad adress på Kungsholmen i populära och idylliska S:t Eriksområdet. Det prisbelönta S:t Eriksområdet karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Området i sig har en unik arkitektur med bl a en grönskande park. Ett stenkast ner till Kungsholms strand och Klara sjö som bjuder på mysiga promenad- och joggingstråk. Korsa gärna Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet och Mälarpaviljongen. ICA, SATS, Apotek och Systembolag bara ett kvarter bort. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Bra kommunikationer med ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare David Garrett:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grubbens Gata 9, Såld i Kungsholmen - S:t Eriksområdet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad