Såld

Bromma - Höglandet, Stockholm

Grönviksvägen 49

Slutpris: 20 000 000 kr

Grönviksvägen 49

Panoramavy över Mälarens glittrande vatten

Vatten, himmel, ändlös utsikt...på friköpt sjötomt med ett av Brommas mest eftertraktade lägen ligger denna synnerligen storslagna ogenerade bostadsrättslägenhet, endast ett stenkast från Mälarens vattenbryn med brygga och en liten sandstrand.
Här finner du magnifik sjökontakt, flödande ljus och inte minst ett bekvämt och representativt kvalitetsboende utöver det vanliga! Målet har varit att erhålla maximal sjökontakt från alla rum och att optimera kraven på både plats och förvaring som ställs av den aktiva familjen med stort umgänge. Inne i lägenheten välkomnar en stor hall som övergår i representativa sällskapsytor med fantastiska ljusinsläpp genom breda, glasade skjutdörrar ut till den ogenerade, soldränkta terrassen. Härifrån har man en magisk utsikt över trädgården, brygganläggningen och det efterlängtade bad- och båtlivet. Vidare ryms ett väl tilltaget kök i öppen planlösning, TV-rum/sovrum, 2-3 sovrum, 2 badrum, bastu, egen tvättstuga och klädkammare. Jämte lägenheten finns ett stort förråd/hobbyrum, ca 47 kvm (ej inkluderat i boarean). De plana gräsytorna övergår i ett rejält bryggdäck med plats att förtöja den egna båten och utrymme för utemöbler som står till medlemmarnas förfogande. I anslutning till brygganläggningen finns en liten sandstrand. I avgiften ingår garageplats, öppen parkeringsplats och båtplats.

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grönviksvägen 49, Såld i Bromma - Höglandet, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad