Till salu

Bromma - Höglandet, Stockholm

Grönviksvägen 18

30 000 000 kr
area icon Yta
  • 266 m2 boarea
  • 148 m2 biarea
  • 1 328 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1961
Grönviksvägen 18

Toppskick i marin miljö med Mälarvy

Med ett attraktivt läge på populära Grönviksvägen, granne med Ålstens marina och restaurang Bryggan, ligger denna välplanerade och exklusivt välrenoverade villa med en totalyta på 414 kvm med en härlig och vidsträckt Mälarvy. Mycket generösa och ljusa sällskapsutrymmen med två öppna spisar, ett välplanerat kök med specialbeställda snickerier, upp till sex sovrum samt tre bad/duschrum och en insynsskyddad uteplats under tak på övre plan med sjöutsikt. Bergvärmepump och mekanisk ventilation med värmeåtervinning borgar för låga energikostnader. Mycket gediget byggd med lättbetongstomme och bjälklag och belägen på en 1.328 kvm stor och lättskött trädgårdstomt med härlig utsikt över Mälaren från uteplatsen med intilliggande Friggebod. Uppfartsparkering för två bilar och ett dubbelgarage i källarplan fulländar detta boende. Kort promenad till skola/ dagis och 12:an på Höglandstorget. Allt ovan sammantaget gör Grönviksvägen 18 till ett mycket eftertraktat och attraktivt boende. Välkomna på visning, bara att flytta in.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Grönviksvägen 18, Till salu i Bromma - Höglandet, Stockholm Planlösning från Grönviksvägen 18, Till salu i Bromma - Höglandet, Stockholm Planlösning från Grönviksvägen 18, Till salu i Bromma - Höglandet, Stockholm Planlösning från Grönviksvägen 18, Till salu i Bromma - Höglandet, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad