Såld

Salabacke, Uppsala

Gröna gatan 25 A

Slutpris: 2 100 000 kr

Gröna gatan 25 A

Välplanerad 4:a på gavel med bl a två våtutrymmen och inglasad balkong i söder!

På våning två finner ni denna välplanerade 4:a på gavel med renoveringsbehov då det mesta i bostaden är original. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söder. Tre rejäla sovrum som rymmer både säng samt ytterligare möblemang. Kök med skåpinredning i ljust träliknande material, rejäl arbetsbänk och äldre vitvaror, matplats i halvöppen lösning mot kök med skjutdörrar som agerar avskärmare om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, klädkammare samt i två externa källarförråd (om 4 resp 1 kvm).

Välmående bostadsrättsförening med låg belåning per kvadratmeter och det mesta inkluderat i avgiften. Det finns flertalet gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga, torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och bastu. Goda parkeringsmöjligheter i garage samt på p-plats, relativt kort kötid till p-plats. Stora, grönskande innergårdar med gott om plats för umgänge i gemensamma möbelgrupper, välutrustade lekplatser och vidsträckta gräsmattor.

Bo bekvämt med grönskande innergård att nyttja nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär, bra pendlarmöjligheter både kommunalt och för bilburna, en rask promenad till Uppsalas stadskärna och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gröna gatan 25 A, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad