Såld

Mörtnäs, Värmdö

Grisslingevägen 13J

Slutpris: 2 575 000 kr

Grisslingevägen 13J

Modern minivilla i högt och privat läge med vacker utsikt mot Grisslingefjärden

Välkommen till denna moderna och stilrena minivilla i två plan, belägen i populära Mörtnäs. Här bor du högt och insynsskyddat med vacker utsikt mot Grisslingefjärden glittrande spegel. Bostaden har en privat trädgård i perfekt solläge. Den är fint inramad av tujahäck med både gräsmatta och altan. Du har dessutom en egen parkeringsplats och ett stort isolerat förråd alldeles intill huset.

- Centralt läge på Värmdö ett stenkast från Grisslinge havsbad
- 25 minuter med motorvägsbuss in till Slussen eller City Terminalen
- Promenadavstånd till Mölnvik med Ica Maxi, Willys, restauranger, klädbutiker, apotek mm.
- Egen minivilla med vacker uteplats och havsglimt

Huvudentré i öppen plan med vardagsrum och kök med en slående vacker utsikt över området och vattnet. Den öppna ytan ger en luftig och social känsla. Här har du fönster i alla fyra väderstreck vilket skapar ett harmoniskt och skönt ljusinsläpp. Tack vare de stora fönsterpartierna mot söder och det höga läget får du bra vy över trädtoppar och glimtar av hav. På souterrängplan ligger sovrum och badrum lugnt med utgång till den privata trädgården. Sovrummet är generöst med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns även flera garderober. Badrummet är helkaklat i stilrent vitt och grått. Det har smarta förvaringsutrymmen och kombinerad tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. På husets entrésida finns liten altan som rymmer kafégrupp och trapp som leder ner i trädgården.

Genom sitt centrala geografiska läge har Mörtnäs på senare år vuxit fram som ett attraktivt villaområde inkilat mellan vatten- och skogsområden med många fina utsiktsplatser och gångstråk. Området gränsar till naturreservat med kilometervis av urskog, rik på svamp och bär vid. Närbelägna Ösby träsk och Betsede erbjuder fina bad, rofyllda hästhagar och gläntor samt vackra promenadstråk utmed vattnet mot Aspvik och Norra Lagnö. I söder gränsar området till Grisslinge Havsbad där även café och restaurang finns. Som medlem i Mörtnäs tomtägareförening bereds man tillgång till en mer privat del av stranden. Inom området finns både förskola och konstgräsplan där bland annat Mörtnäs IF tränar och spelar match. Även Värmdö Jolleseglare utgår från Mörtnäs. Till Ösbyskolan (F-9) cyklar eller promenerar barnen bekvämt (5-10 min) via närliggande Hästkroken utan att tungt trafikerade vägar behöver korsas.

Från Ålstäket går SLs pendlingsbåten, linje 84, som tar du dig till Slussen och Strömkajen på runt 50 minuter. Vid närbelägna Värmdö köpcentrum finns ett bra utbud av butiker och handel. I Gustavsberg finns ytterligare handel samt aktivitetscenter med bland annat ishockeyrink, bandyplan, tennishall, äventyrsbad, skatepark samt bibliotek. Motorvägsbussarna mot Slussen alternativt Centralstationen nås efter10 minuters promenad. Turtätheten är hög och resan till Slussen tar ca 25 minuter.

Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grisslingevägen 13J, Såld i Mörtnäs, Värmdö Planlösning från Grisslingevägen 13J, Såld i Mörtnäs, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad