Såld

Mörtnäs, Värmdö

Grisslingevägen 13J

Slutpris: 2 600 000 kr

Grisslingevägen 13J

Modern minivilla i högt och privat läge med vacker utsikt mot Grisslingefjärden

- Centralt läge på Värmdö ett stenkast från Grisslinge havsbad
- 25 minuter med buss in till slussen
- 3 minuter med bil till Mölnviks köpcenter med Ica Maxi, Willys, restauranger, restauranger mm.
- Egen minivilla med vacker uteplats och havsglimt

Välkommen till denna moderna och stilrena minivilla i två plan, belägen i populära Mörtnäs. Här bor du högt och insynsskyddat med vacker utsikt mot Grisslingefjärden. Bostaden har en generös uteplats i perfekt solläge. Den är fint inramad av thujor med både gräsmatta och altan. Du har dessutom en egen parkeringsplats och ett stort isolerat förråd alldeles intill huset.

Huvudentrén ligger på övre plan tillsammans med vardagsrum och kök. Den öppna ytan ger en luftig och social känsla. Här har du fönster i alla fyra väderstreck vilket skapar ett harmoniskt och skönt ljusinsläpp. Tack vare de stora fönsterpartierna mot söder och det höga läget får du bra vy över trädtoppar och glimtar av hav. På nedre plan ligger sov- och badrum lugnt och diskret. Sovrummet är generöst med bra yta för dubbelsäng och sängbord. Här finns även plats för garderober och förslagsvis skrivbord. Badrummet är snyggt och fräscht, helkaklat i stilrent vitt och grått. Det har smarta förvaringsutrymmen och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hela nedre plan har skön golvvärme (vattenburen) som värmer upp huset. Från nedre plan har ni utgång till uteplatsen, det finns även en trappa hit på sidan om huset.

Mörtnäs angränsar till populära Grisslinge havsbad där även Robin Delselius Café finns, här hittar du också godisbutiken Kandy'z. Som boende och medlem i Mörtnäs tomtägarföreningen har du tillgång till en egen privat sandstrand med tillhörande parkering. Ett par minuter bort med bil finner du Mölnviks köpcenter med diverse service. Här finns stora matbutiker som Ica Maxi, Willys och Lidl. Köpcentret har även ett bra utbud av restauranger, klädbutiker och träningsanläggningar. Flera förskolor upp till högstadienivå finns inom nära avstånd och busskommunikationen är optimal med regelbunden busstrafik in till stan på ca 25 minuter.

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad