Såld

Täby centrum, Täby

Grindtorps skolgränd 44, 4 tr

Slutpris: 10 000 000 kr

Grindtorps skolgränd 44, 4 tr

Magisk terrass mot skogsparti!

Stor terrass // Möjlig 5:a // Högst upp // Sol hela dagen // Fönster i tre väderstreck // Rikligt ljusinsläpp // Vy mot grönska // Två badrum // Optimal planlösning // Garage i föreningen // Lugnt läge i närheten av Täby Centrum.

Välkommen till denna fantastiskt fina lägenhet högst upp i huset! Bostaden är omgiven av en ca 60 kvm stor terrass där du har en inglasad loungedel med plats för utemöbler. För soldyrkaren, så finns det gott om plats för solstolar utanför den inglasade delen!

Inne i bostaden så bor du med en ett rymligt vardagsrum i semiöppen planlösning mot köket. Köket från Marbodal är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror. Köket bjuder på goda arbetsytor och bra förvaring! I vardagsrumsdelen får du plats med ett matsalsbord och en stor soffgrupp. Ursprungligen, så byggdes denna lägenhet som fem rum och kök. Den som vill ha ytterligare ett sovrum kan enkelt återskapa det. I dagsläget finns det tre sovrum där alla har plats för garderober. Det finns dessutom en rymlig klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter. Vidare har du två stilrent och tidlöst kaklade badrum med dusch och golvvärme. Det största har även tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen är välskött och amorterar kontinuerligt. Byggnaden har alla moderna faciliteter som önskas såsom en rymlig hiss med direkt access till garaget.

På Grindtorps Skolgränd bor du med Täby Centrum ca 300 meter bort med all dess service i form av över 200 butiker och restauranger. Utmärkta kommunikationer med flera bussar i området och Roslagsbanan vid exempelvis Täby Centrum. Flera förskolor och skolor i området, som t ex Byängsskolan åk 0-9 och Tibble Gymnasium. För dig som vill motionera, så finns gym, padel, simhall, fotbollsplan och ishall i närheten.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grindtorps skolgränd 44, 4 tr, Såld i Täby centrum, Täby
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad