Såld

Östermalm, Stockholm

Grevgatan 20C, 2 tr

Slutpris: 7 400 000 kr

Grevgatan 20C, 2 tr

Fantastiskt fint boende med 3,5 m i takhöjd och flertalet vackra originaldetaljer anno 1884!

Varmt välkomna till detta fantastiskt fina boende med 3,5 m i takhöjd och flertalet vackra originaldetaljer anno 1884! På absolut bästa adress ett stenkast från Strandvägen finner ni denna magiska tvåa med lugnt gårdsläge. Ni har rikligt med ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier i två väderstreck. Bostaden är senaste året totalrenoverad i hög standard med exklusiva materialval och erbjuder flertalet välbevarade originaldetaljer från fastighetens byggår såsom fiskbensparkett, stuckaturer, speglade dörrar, djupa fönsternischer med marmorkarmar och takrosett. Lägenheten är mycket yteffektiv och har en social och öppen planlösning mellan det påkostade köket och vardagsrummet, ett rymligt sovrum med platsbyggd garderob och ett fullt utrustat badrum i toppskick. Bostaden har gott om förvaring med två klädkammare och en garderobsvägg i sovrummet.

Här bor ni i en stabil förening med mycket god ekonomi med en låg belåningsgrad om 205 kr/kvm. Här bor ni på en av Stockholms mest attraktiva gator med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Här är gatorna fulla av butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Nybrogatan 38, Riche och Strandvägen 1. För den hälsomedvetna finns flertalet bra alternativ, bland annat Doctor Salad som du hittar på Sibyllegatan intill Östermalmstorg. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Vid torget finner du den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad