Såld

Ekerö, Ekerö

Grenvägen 14 – ej ref!!

Slutpris: 10 950 000 kr

Grenvägen 14 – ej ref!!

Sjönära villaidyll i barnvänliga Träkvista

Välkommen till denna pampiga familjevilla på natursköna Ekerö. Gedigen i grunden och utbyggd samt renoverad till perfektion. Spatiösa sällskapsytor, många sovrum och i genomgående toppskick! Enastående ljus och rymd och genomtänkt färgsättning - en riktig dröm! Den härliga tomten erbjuder stora ytor för sommarfester och lek för de mindre samt plats för både studsmatta och en egen liten fotbollsplan. Flera uteplatser och altaner finns där man kan fånga såväl sol som skugga dagen lång. Endast några minuters promenadavstånd till såväl matbutik som kommunikationer, förskolor, skolor och till ett dopp i Mälaren.

Ett alltigenom välplanerat och vackert boende med extra allt! Välkomna!

Ansvarig mäklare

Karin Kellander Kinch

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grenvägen 14 – ej ref!!, Såld i Ekerö, Ekerö Planlösning från Grenvägen 14 – ej ref!!, Såld i Ekerö, Ekerö Planlösning från Grenvägen 14 – ej ref!!, Såld i Ekerö, Ekerö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad