Till salu

Ytternäs/Vreta, Uppsala

Grävlingsvägen 6

6 500 000 kr
area icon Yta
  • 178 m2 boarea
  • 2 137 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2010
Grävlingsvägen 6

Rymlig villa i natursköna omgivningar!

Välkomna till detta välplanerade och mycket tilltalande hus i Vreta med ett av de bästa lägena i området. Här bor ni med naturen runt knuten, på skönt promenadavstånd från Mälaren och nära kultur- och rekreationsmiljö vid Hammarskog.

Huset byggdes år 2010 och är fint skick med genomgående ljus färgsättning och fina golv. Villan kännetecknas av rejäla sällskapsytor, högt i tak samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här får ni även ett stort trädäck i vinkel med en härligt pool att hänga vid på sommarens varma dagar.

Boytan om 178 kvm fördelas på 6 rum varav 3 sovrum, ytterligare 1-2 sovrum kan lätt skapas för den som önskar. På entréplanet finner ni rymlig entré/hall med bra förvaring genom dubbelgarderober, fullt utrustat kök med matplats, ingång till tvättstugan från köket, vardagsrum i vinkel och ett snyggt badrum med dusch. Från både vardagsrum finns utgång till trädäcket samt tomten.

På övre plan finns sällskapsrum, två rymliga sovrum som kan göras om till ytterligare ett genom att dela av det största sovrummet. Här finns även ett väl tilltaget badrum med hörnbadkar.

Solig och stor trädgårdstomt med förrådsutrymmen på tomten samt en välbyggd lekstuga, nedsänkt pool och trädäck att njuta vid sommartid. Carport med isolerad/uppvärmd del som kan användas som extra rum. Här bor ni i skönt lantlig miljö endast 10-15 min från Uppsala city. Vreta är mycket barnvänligt och har förskola i området. Området har närhet till Ekoln och badplats i Hammarskog och erbjuder många möjligheter till aktiviteter såväl sommar som vinter. Från Vreta finns det goda kommunikationer med buss in till stan och det tar drygt en kvart med bil till Uppsala centralstation.

Fiber finns indraget i huset.

Välkommen till denna lugna och barnvänliga gata!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad