Till salu

Årsta, Uppsala

Gräslöksgatan 22

Nästa visning
calendar icon söndag 1 oktober 11:00 - 11:30
1 795 000 kr
area icon Yta
  • 63 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 943 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970-72
Gräslöksgatan 22

Inbjudande tvåa med smart planlösning och stor balkong i trevliga Årsta!

Välkommen till en fin genomgångslägenhet om två rum och kök med tilltalande planlösning, beläget i trivsamma Årsta. Bostaden har ett ljust och fritt läge i huset en trappa upp. Planlösningen fördelar sig på en praktisk hall med plats för avhängning. Ett vardagsrum med plats för soffgrupp samt matbord. Utgång till en mycket generös balkong med plats för både sitt- och matgrupp. Kök med gott om förvaring, arbetsytor samt ett rymligt sovrum med hel garderobsvägg. Nyrenoverat och stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin.

Populär och stabil bostadsrättsförening som erbjuder gott om aktiviteter för dess medlemmar bl.a. genom samlingslokal, hobbyrum, bastu, tennisbana, gym m.m. Stor lekplats och den nya multisportsplanen som flitigt används av lekande barn.
Klicka på länken för mer info om föreningen https://www.hsb.se/uppsala/brf/grasloken/

Årsta är ett grönskande, lugnt och populärt område med gångavstånd till Gränby centrum och Gränbystaden som erbjuder stort serviceutbud och flera matbutiker. Goda bussförbindelser till city samt nära påfart till E4.an för dig som bilpendlar

Med sitt tilltalande läge får ni närhet till både lugnet hos naturen och bekvämligheter i Årsta centrum, som t ex ICA, apotek, restauranger och café. Via bra bussförbindelser och enkelt cykelavstånd tar ni er smidigt till city och resecentrum. Du som bilpendlar tar dig snabbt ut på E4:an på endast några minuter. I närområdet hittar ni Gränby Centrum med ett gott utbud av service och affärer.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 1 oktober, 11:00 - 11:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Gräslöksgatan 22, Till salu i Årsta, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad