Såld

Vreta, Uppsala

Granstigen 1

Slutpris: 3 200 000 kr

Granstigen 1

Möjlighet att förverkliga drömmen om att bo med utsikt över Mälaren på stor och lummig tomt!

Chans att förvärva en fantastisk fastighet med utsikt över Mälaren i natursköna Vreta med närhet till sjön och allehanda friluftsliv!

Stor hörntomt om hela 1870 kvm med ogenerat läge och endast ett stenkast (3 minuter till fots) från vattnet där det finns servitut för såväl badbrygga som båtplats samt härliga badmöjligheter! På fastigheten finns idag ett enkelt fritidshus/villa med stort renoveringsbehov samt ett enbilsgarage med isolerat förråd i bakkant.

Här bor ni i skön lantlig miljö endast 10-15 min från Uppsala city. Vreta är mycket barnvänligt och har förskola i området. Området har närhet till Ekoln och badplats i Hammarskog och erbjuder många möjligheter till aktiviteter såväl sommar som vinter. Från Vreta finns det goda kommunikationer med buss in till stan och det tar drygt en kvart med bil till Uppsala centralstation.

Välkommen på visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad