Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Granitvägen 17

Slutpris: 12 200 000 kr

Granitvägen 17

Renoveringschans i Ålsten på centralt läge nära Ålstensgatan

Renoveringsmöjlighet centralt i Ålsten! Här finns tillfälle att skapa ett hem helt efter egen smak och stil.

Välkommen till denna välplanerade och idylliskt belägna Ålstensvilla med stor potential på en lättskött trädgårds- och naturtomt. Huset behöver en genomgripande renovering men har stor potential att bli ett fantastiskt hem på tomt nära Ålstensgatan! Större delen av entréplan har ett golv av klassiskt vacker fiskbensmönstrad ekparkett. Här finns också både badrum och gäst wc och ett stort vardagsrum med öppen spis och access till en inglasad altan i väster. Här finns möjlighet att skapa fler sovrum. I källaren finns både tvättstuga, badrum som ej är i bruk, verkstad samt förråd. Stort garage med parkering utanför samt separat asfalterad parkering invid entrén.

Denna villa behöver renoveras genomgående inklusive byte till bergvärme eller vatten/luftvärme pump. Stor möjlighet till ett fint hem centralt i Ålsten! Här kan man skapa och sätta sin egen prägel.

På några minuter promenerar man till den levande Ålstensgatan såväl vardag som helg. Här finns restauranger, mataffär, konditori/caféer, blomsteraffär, frisör, klädesaffärer, fiskbutik, presentbod, pizzeria mm. Flera förskolor finns i närheten. Vid Ålstensgatans början ligger Ålstensskolan, en skola från årskurs 0 - 5, vid andra änden ligger Ålstensängen som vintertid erbjuder pulkabacke för barnen och sommartid en härlig lek samt liten badplats. Härliga promenadvägar lockar längs Mälaren och en bit bort ligger Solviksbadet som är frekvent besökt sommartid. Att ta 12:an till stan och att sommartid beskåda de vackra trädgårdarna är skönt för själen. Hemvägen är bäst på 12:an - då varvar man ner och njuter av att vara på väg hem. Promenaden hem till Granitvägen går förbi prunkande trädgårdar i Ålstensidyllen. Bor man på Granitvägen kan man också välja att åka buss till Alviks Torg. Inom några minuters promenad ligger Stora Mossens IP för den idrottsintresserade och Bromma Gymnasium ligger intill idrottsplatsen.

Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad