Såld

Eriksberg, Uppsala

Granitvägen 13 A

Slutpris: 2 120 000 kr

Granitvägen 13 A

Ljus och rymlig gaveltrea, belägen precis intill naturområden och med kort avstånd till centrum!

Nu ges äntligen möjlighet att förvärva denna rymliga och ljusa gaveltrea, belägen i lummiga Eriksberg med närhet till hågadalens naturreservat och promenadstråk samt ett stenkast till service vid Västertorg. Lägenheten ligger på våning två med ett fritt läge mot trädkronorna och utsikt över föreningens grönskande innergård. Planlösningen är rymlig med mycket gott om förvaring och stora rum, och tack vare sina fönster i tre olika väderstreck har du ständigt ett härligt ljusflöde in i lägenheten.

Du välkomnas av en stor hall med avhängning och förvaring i mycket stor klädkammare. Rymligt kök med full maskinell utrustning, plats för matgrupp intill fönster. Luftigt vardagsrum med plats för bl a stor soff- och matgrupp samt utgång till balkongen i söderläge. Till detta får du även två rymliga sovrum, varav ena med en stor klädkammare, samt ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Mycket trevlig och omtyckt bostadsrättsförening med bl.a. en grönskande innergård med utemöbler och lekplats. Beläget precis intill Hågadalen, det optimala promenadstråket med sina bärskogar och öppna hagar. Nästan lika nära har du även Stadsskogens fina leder och elljusspår. I det direkta närområdet finns Västertorg med matbutik, vårdcentral, apotek, BVC och tandläkare och med en cykel-/busstur på ca 15 min har du Uppsala centrum och allt vad city har att erbjuda.

Förening med låg skuldsättning, endast 3 438 kr/kvm.

TILLTRÄDE: Önskemål om tillträde i slutet av januari eller enligt ök.

Välkommen på visning!

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Granitvägen 13 A, Såld i Eriksberg, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad