Såld

Gränby, Uppsala

Gränby bilgata 12

Slutpris: 1 500 000 kr

Gränby bilgata 12

Välplanerad och rymlig 2:a i markplan med inglasad balkong

Denna nyligen renoverade 2:a med kök är en pärla som inte går att missa. Renoveringen inkluderar bl.a. nya golv, fräscha färgval och moderna inredningsdetaljer. Med en yta på 66 kvadratmeter och belägen på första våningen i HSB Brf 47 Blixten, erbjuder den en bekväm och modern livsstil som passar både singlar och par.

Lägenheten erbjuder en praktisk planlösning där sovrummet ligger mot innergården och sällskapsytorna ligger åt andra hållet. Köket och vardagsrummet ligger bredvid varandra med en öppning vilket skapar en god känsla, med en generös matplats som underlättar gemenskapen vid måltider och besök. Från vardagsrummet finner du den inglasade balkongen. Det rymliga sovrummet ger gott om plats för dubbelsäng och även god förvaring i fyra platsbyggda garderober. Även om badrummet är något äldre är det välskött och funktionellt med duschkabin och alla nödvändiga bekvämligheter, perfekt för dig att sätta din egen prägel.

HSB Brf 47 Blixten är känt för sitt välskötta boendeområde, perfekt för dem som värdesätter en harmonisk miljö. Gränby Bilgata 12 är inget undantag, och lägenheten har utsikt över grönskande områden som ger en avkopplande atmosfär. Föreningen har en låg belåningsgrad, har gjort de stora renoveringarna och har nu dessutom installerat solceller och infört IMD-el vilket blir väldigt fördelaktigt för medlemmarna. I månadsavgiften så ingår utöver värme även varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstilläggsförsäkring.
I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal (100 kr/dygn), bastu finns i källaren vid Molngatan 16. Pingisrum på Molngatan 13. Övernattningsrum på Molngatan 7. Till lägenheten hör ett stort och rymligt förråd. Möjlighet finns att hyra extra förråd för 50 kr/mån, separat kösystem.

Gränby Bilgata är ett trevligt område med närhet till det mesta. Här har du tillgång till shoppingcentret Gränby Köpstad, vackra grönområden, skolor och utmärkta kommunikationer. Det är även nära till Uppsala centrum med allt det har att erbjuda.

Så om du letar efter en bekväm, renoverad och modern lägenhet i en trevlig omgivning, är Gränby Bilgata 12 det perfekta valet för dig. Det här är din chans att bo i en lägenhet som du kommer att älska!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gränby bilgata 12, Såld i Gränby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad