Såld

Funbo, Uppsala

Gråmunkehöga 68

Slutpris: 6 100 000 kr

Gråmunkehöga 68

Häststall//Uthyrningslägenhet//10 min ifrån Uppsala//

Renoverad enplansvilla med källare, stall samt sidobyggnad/uthus med dubbelgarage, carport & stora möjligheter. Fina utemiljöer med altaner, ute rum, paddock. Här finns också ut märkta möjligheter för uthyrning av en del av huset, stallet eller sidobyggnaden. Ca 10-15 min från Uppsala samt närhet till E4:an. Vackra omgivningar med naturen runt husknuten.
Husets baksida ligger i ett helt skyddat läge mot skogsbacke perfekt för barnen. En berså samt goda möjligheter för dig som gillar att odla. I skogsbacken är det förberett för att bygga en bastu som skulle ha en fin vy.

Området ligger på ett bekvämt avstånd från Uppsala. Ca 15 minuter med bil till Resecentrum och endast 10 minuter till Boländerna som erbjuder mycket bra service. Här finn bl.a. flera matvarubutiker, Systembolaget, Ikea och ett stort shoppingutbud. Dessutom ca 10 minuter till Gnistarondellen där man snabbt når E4:an och flera andra stora färdleder, perfekt för dig som pendlar.

Vackra omgivningar med natur och strövområden i direkt anslutning till huset. Funbosjön och Trehörningen ligger även den på bekvämt avstånd. Flera badplatser och goda möjligheter för fiske. Området har också en rik kulturhistoria med flertalet fornlämningar. Funbo skola (F - 3 skola med skolbarnsomsorg) är beläget på ca 3,5 km avstånd. Här finns också Funbo IF som förfogar över ett flertal anläggning för olika typer av idrott.

Besiktningsprotokoll finns under fliken "dokument".

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare och assisterande mäklare!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad