Såld

Gryta, Västerås

Gotlandsgatan 45

Slutpris: 1 650 000 kr

Gotlandsgatan 45

Attraktiv lägenhet mitt i lugnt grönt villaområde.

Radhuskänsla i lägenhetsformat på lugna Gryta!
Generös hall med bra förvaring i klädkammare så du får plats med alla dina saker. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i soligt sydväst-läge och utsikt över takåsarna i villaområdet. Två sovrum i bra storlek. Badrum med kaklade väggar och tvättmaskin samt torktumlare.
En stabil och mysig förening med fina omgivningar och ett stenkast till förskolan på samma gata.
Varje lägenhet är garanterad 1 parkeringsplats med el-stolpe som ingår i månadsavgiften. Föreningen planerar för laddstolpar till el-bil.
Till lägenheten hör 1 st kallförråd i separat länga på gården. Dessutom finns ett gemensamt förråd med diverse trädgårdsredskap och grillar etc.
Välkommen till en yteffektiv 3 rum och kök om ca 60 kvm på lugna och barnvänliga Gryta!
Generös hall med bra förvaring i klädkammare så du får plats med alla dina saker. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i soligt sydväst-läge och utsikt över takåsarna i villaområdet. Två sovrum i bra storlek.

Privat: Margaretha Humble
Ansvarig mäklare

Privat: Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad