Såld

Stockholm

Götgatan 90A

Slutpris: 3 335 000 kr

Götgatan 90A

Bostad i bästa Södermalmsläge med kungsbalkong samt 0 kr i avgift

*FLEXIBELT TILLTRÄDE*

Mitt i Söders puls finns denna charmiga 1a - möjlig 2a som passar såväl singeln som paret. Här presenteras en charmig lägenhet med möjlighet att kunna bo utan att behöva betala månadsavgift. Denna 1:5 kan med enkelhet göras om till en klassisk "mini-2a" utan större förändringar. Denna planlösning är välplanerad och passar såväl paret som den ensamstående.

-0 kr i månadsavgift
-Härlig kungsbalkong
-Charmiga detaljer i original
-Stabil förening
-Stora intäkter från hyresgäster
-Goda kommunikationsmöjligheter
-Optimalt serviceutbud längst Götgatan

Bostaden skänker en härlig känsla och många av de klassiska 30-tals detaljer finns kvar i bostaden. Redan i hallen slås du av den optimala planlösningen och det nästintill genomgående golvet med fiskbensparkett. En takhöjd på strax under 2.70 m skapar en rymd och luftig känsla och sätter en härlig prägel på bostaden. Ett stort och stilrent kök med intill liggande matrum i klassiskt 30-tals stuk kan med enkelhet omvandlas till ett mindre sovrum för dig som önskar ett separat sovrum. Ett vardagsrum med vackert fina välbevarade golv och stora fönsterpartier för ett gediget ljusinsläpp. Genomgående präglas lägenheten av lättmöblerade ytor och fantastiska möjligheter. Från vardagsrummet når du även bostadens kungsbalkong.

Som en del av Brf Kvadraten 21 bor du i en oäkta förening som äger marken. Fastigheten byggdes redan 1932 och har bibehållit många av alla charmiga detaljer från 30-talet. Föreningen består av 49 lägenheter varav 1 upplåts som hyresrätt samt 5 kommersiella lokaler. Gemensamhetsytor såsom uteplats, tvättstuga, cykeluppställning samt sopprum med källsortering. 1932. Föreningen har inga planer på att förändra avgiften i dagsläget.

Längs med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan, här i finns en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. På Södermalms sydligaste del finner ni Skanstull som binder samman de södra förorterna och innerstaden via Johanneshovsbron. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen där Ringens köpcentrum ligger. I Ringens köpcentrum finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller den goda brunchen på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Promenadslingorna längs med Årstaviken kan tillhöra stans mysigaste och sommartid finns flera foodtrucks längs vägen mot Tanto. I området finns även flera trevliga parker, exempelvis Helgalunden, Blekingetäppan, Tjurbergsparken. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linjen men också ett antal bussar som 3, 4 och 74

-En personlig favorit i området är utan tvekan en kort promenad till omåttligt populära Skrapan och ta hissen upp till den 27:e våningen för att avnjuta en middag på restaurang himlen. Detta är utan tvekan en restaurang med en av Stockholms vackraste utsikter.

Kontakta mäklare för mer info!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 90A, Såld i , Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad