Såld

Luthagen, Uppsala

Götgatan 22 A

Slutpris: 1 850 000 kr

Götgatan 22 A

Ljus mini 2:a med solig balkong i attraktiva Luthagen!

Välkommen till denna trevliga och inbjudande lägenhet i populära Luthagen! Här bor du med ljusa ytskikt och fint ljusinsläpp med en inbjudande balkong i soligt läge! Planlösningen erbjuder två rymliga rum, helkaklat badrum med dusch samt hall med kokvrå.

I källaren finns tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd samt relax med bastu och dusch. Här finns även en gillestuga som kan användas som festlokal eller gästrum. Föreningen har en grönskande och lugn innergård med möblemang och utegrill.

Luthagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden som av många beskrivs som både lugnt samtidigt som du har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. Lägenheten ligger med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut samt med direkt närhet till vackra grönskande parker och välsorterad ICA-butik. För dig som söker lugnet i naturen finns närbelägna Stabbyskogen med motions- och skidspår. En perfekt lägenhet för dig som studerar eller för dig som köper bostad för första gången!

Visning planeras 18 juni! Kontakta mäklaren med ditt intresse idag!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 22 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad