Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Götgatan 22 A

1 795 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 33 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 385 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1945
Götgatan 22 A

Ljus mini 2:a med balkong i söderläge i attraktiva Luthagen!

Välkommen till denna trevliga och inbjudande lägenhet i populära Luthagen! Här bor du med ljusa ytskikt och fint ljusinsläpp med en inbjudande balkong i soligt söderläge! Planlösningen erbjuder två rymliga rum, helkaklat badrum med dusch samt hall med kokvrå.

I källaren finns tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd samt relax med bastu och dusch. Här finns även en gillestuga som kan användas som festlokal eller gästrum. Föreningen har en grönskande och lugn innergård med möblemang och utegrill.

Luthagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden som av många beskrivs som både lugnt samtidigt som du har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. Lägenheten ligger med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut samt med direkt närhet till vackra grönskande parker och välsorterad ICA-butik. För dig som söker lugnet i naturen finns närbelägna Stabbyskogen med motions- och skidspår. En perfekt lägenhet för dig som studerar eller för dig som köper bostad för första gången!

Visning planeras 18 juni! Kontakta mäklaren med ditt intresse idag!

Intresseanmälan

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad