Såld

Luthagen, Uppsala

Götgatan 20 C

Slutpris: 2 245 000 kr

Götgatan 20 C

VÄLPLANERAD TVÅA MED BALKONG IN MOT LUGN INNERGÅRD! BREDBAND INGÅR I AVGIFTEN!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i populära Luthagen! Här bor du med ljusa ytskikt och generös takhöjd som ger känsla av rymd och luftighet. Lägenheten ligger högst upp utan någon direkt insyn med en inbjudande balkong som ger möjlighet till lugna kvällar in mot den lummiga innegården.

Genomgående fina ekparkettgolv från 2016 samt ljusa ytskikt.

Planlösningen ger er; Välkomnande hall med förvaring. Fullt utrustat kök med gott om förvaringsutrymme och mindre matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong mot lugn innergård. Sovrum med hel garderobsvägg samt stamrenoverat badrum med dusch.

Luthagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden som av många beskrivs som både lugnt samtidigt som du har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. Lägenheten ligger med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut samt med direkt närhet till vackra grönskande parker och välsorterad ICA-butik. För dig som söker lugnet i naturen finns närbelägna Stabbyskogen med motions- och skidspår. En perfekt lägenhet för dig som studerar eller för dig som köper bostad för första gången!

Bostadsrättsföreningen Ottarsgården är en stabil förening som inkluderar bl a kabel-tv och bredband och där flera större renoveringar är gjorda - senast balkonger, fasad och fönsterbyte (2021-2022).

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 20 C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad