Såld

Södermalm - Skanstull, Stockholm

Götgatan 120, 5 tr (ingång Ringvägen 111)

Slutpris: 7 350 000 kr

Götgatan 120, 5 tr (ingång Ringvägen 111)

Välplanerat, stilfullt och omsorgsfullt renoverad fyra med balkong i västerläge mot grönska!

Omsorgsfullt totalrenoverad, stilfull och trivsam - Denna Södermalmsfyra tar emot med öppna armar i inbjudande och ljusa rum där ni direkt känner er som hemma. Välkomna fem trappor upp och tillåt er njuta av en fulländad bostad som erbjuder all önskvärd komfort utan att tumma på stilfulla materialval och noga genomtänkta lösningar. Kännetecken som snygga trägolv, breda fönsterpartier i två väderstreck och generösa förvaringsmöjligheter gör det enkelt att möblera efter behov och önskemål. Redan i den välkomnande hallen skymtas det väl tilltagna sällskapsrummet som helt klart är husets hjärta och som gjort för minnesvärda stunder för familjen och middagar med goda vänner. Köket är stilfullt i vitt, har full maskinell utrustning och erbjuder generös förvaring bakom såväl köksluckor som i skåpen i köksön. Rummet har fina ytor för önskad soffgrupp och mediamöbel, och intill fönsterpartiet placerar ni med fördel det rymliga matbordet intill fönsterpartiet som skänker extra ljus till rummet. Som en naturlig förlängning av sällskapsytorna nås den rofyllda balkongen i privat läge med utsikt över trädkronorna och grönskan. Det helkaklade och stilrena badrummet är försett med duschhörna bakom glasvägg och har en praktisk klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk med förvaringsskåp ovan. Vidare finns tre fina sovrum där samtliga är utrustade med platsbyggda garderober samt två av dem har plats för dubbelsäng. Den inbjudande hallen har gott om plats för avhängning och den platsbyggda garderobsväggen med skjutdörrar inrymmer mycket. För den som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett förråd i föreningen. Här bor ni tryggt och extra trivsamt i en stabil förening som erbjuder en lummig och möblerad innergård med grillar, boulebana, konstgräsplan, basketplan och lekplatser för sina medlemmar. Här finns inget mer att önska. Välkomna hem!

Bostadsrättsföreningen Brf Rektangeln 22 (Ursprungligen Brf Rektangeln 21 som bytte namn 2011) registrerades 2006-12-22. Föreningen består av 388 lägenheter, fördelade på fyra bostadshus om sex till nio våningar. Port 108, 116 samt 130 är fristående huskroppar, s k punkthus. Fastigheten bildar ett eget kvarter och gränsar till Götgatan/Ringvägen/Älvsborgsgatan/Dalslandsgatan. Ringens köpcentrum ligger i gatuplan. Det finns ett garage i huset där man kan hyra parkeringsplats för bil eller motorcykel. Husen är byggda runt en grönskande och bilfri innergård med grillplatser och boulebana.

På Södermalms sydligaste del finner ni Skanstull som binder samman de södra förorterna och innerstaden via Johanneshovsbron. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen där Ringens köpcentrum ligger. I Ringens köpcentrum finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller den goda brunchen på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan, här i finns en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Promenadslingorna längs med Årstaviken kan tillhöra stans mysigaste och sommartid finns flera foodtrucks längs vägen mot Tanto. I området finns även flera trevliga parker, exempelvis Helgalunden, Blekingetäppan, Tjurbergsparken. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linjen men också ett antal bussar som 3, 4 och 74.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 120, 5 tr (ingång Ringvägen 111), Såld i Södermalm - Skanstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad