Såld

Ultuna, Uppsala

Göte Turessons väg 7B

Slutpris: 1 545 000 kr

Göte Turessons väg 7B

Nyproducerad etta med balkong och direkt närhet till SLU!

Bli först med att flytta in i denna välplanerade etta med ett högt och fritt läge i huset. Lägenheten är under uppbyggnad och beräknas stå klart för inflytt i oktober. Här får du en modern lägenhet, med all utrustning du kan önska dig och smakfulla materialval (se bilaga under dokument). Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning på hatthylla och förvaring i garderob. Här finns även utrymme att nyttja som sovalkov eller matplats. Allrum med plats för både soff- och matgrupp samt säng. Från allrummet når du även lägenhetens balkong. Fullt utrustat kök med bland annat diskmaskin, induktionshäll och kyl/frys . Badrummet har bl a dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. På cykelavstånd har du Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen, Sunnerstabacken med skidåkning vintertid. Fördelaktigt läge för dig som önskar närhet till sjukhusområdet, SLU, SVA, Polacksbacken, BMC och Ångström. Friskis och Svettis finner du en kort promenad från bostaden och fina gång och cykelstråk längsmed ån som leder in till city och stadsparken samt goda bussförbindelser. Väljer du att ta cykeln når du centrum efter knappt 15-20 minuters trampande.

Lägenheten är under produktion och går därför inte att besöka. Här får ni möjlighet att flytta in i oktober.

Se ekonomisk plan under bifogade dokument för materialval mm.

Vid intresse kontakta mäklaren Felix Jacobsson på 0736738220!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Göte Turessons väg 7B, Såld i Ultuna, Uppsala Planlösning från Göte Turessons väg 7B, Såld i Ultuna, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad