Såld

Rickomberga, Uppsala

Gösta Wahlströms väg 2E

Slutpris: 1 510 000 kr

Gösta Wahlströms väg 2E

Trevlig, yteffektiv tvåa med klädkammare och balkong mot den lugna innergården.

Välkommen till denna välplanerade och yteffektiva tvåa med möblerbar balkong mot gården och med hiss från markplan. Här bor du i ett lugnt och tryggt kvarter med naturen runt knuten. Promenad- och cykelavstånd till Ekonomikum, institutioner och centrum. Planlösningen fördelar sig på hall och sovrum med gott om förvaring, Kök och vardagsrum i social, öppen planlösning med utgång till balkong samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter.

Föreningens hus är Svanenmärkt vilket dels innebär välisolerade bostäder med lägre energianvändning än byggnormen, men även god ventilation, låga bullernivåer och goda dagsljusförhållanden. Till de gemensamma utrymmena hör bilplatser i parkeringsgarage under huset som nås med hiss (kösystem tillämpas). Där finns även källarförråd som tillhör lägenheten samt cykel- och barnvagnsförråd. Gemensam fin innergård med sittplatser och planteringar. Föreningen har även solceller installerat på taken som komplement till energiförbrukningen i föreningens allmänna utrymmen. I Rickomberga är det nära till grönområden i Stabbyskogen där elljusspår, motionsslingor och strövområden finns. Busshållsplats på andra sidan vägen med täta turer och till centrum. Närhet till all möjlig service.

Snabbt tillträde möjligt!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gösta Wahlströms väg 2E, Såld i Rickomberga, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad