Till salu

Rickomberga, Uppsala

Gösta wahlströms väg 2D

Nästa visning
calendar icon söndag 3 december 10:30 - 11:00
1 795 000 kr
area icon Yta
  • 51 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 049 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2022/2023
Gösta wahlströms väg 2D

Ljus och genomgående tvåa med både balkong och uteplats.

Välkommen till denna ljusa genomgångstvåa med fönster åt två väderstreck samt både balkong och uteplats. Planlösningen fördelar sig på hall med förvaring via skjutdörrsgarderob, sovrum med förvaring via garderobssystem samt plats för skrivbord och utgång till uteplats mot innergården. Vidare finns kök och vardagsrum i social, öppen planlösning med utgång till balkong mot lugn lokalgata samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Snabbt tillträde möjligt!

Bostaden finns i den av JM nybyggda föreningen Rickomberga Backe 3, ett lugnt kvarter nära natur och med cykelavstånd till city. Här kan du koppla av hemma på balkongen och uteplatsen, samtidigt som du har nära till all service du behöver. Föreningens hus är Svanenmärkt vilket dels innebär välisolerade bostäder med lägre energianvändning än byggnormen, men även god ventilation, låga bullernivåer och goda dagsljusförhållanden. Till de gemensamma utrymmena hör bilplatser i parkeringsgarage under huset som nås med hiss. Där finns även källarförråd som tillhör lägenheten samt cykel- och barnvagnsförråd.

Gemensam fin innergård med sittplatser och planteringar. Föreningen har även solceller installerat på taken som komplement till energiförbrukningen i föreningens allmänna utrymmen. I Rickomberga är det nära till grönområden i Stabbyskogen där elljusspår, motionsslingor och strövområden finns. Även gångavstånd till universitet, förskola och skola. Till city cyklar man eller tar bussen som har täta turer och busshållplats inom kort gångavstånd. Vardagligservicen finner du närmast i Luthagen, vid Mimmi Ekholms Plats eller Stenhagen. Varmt välkommen på visning!

Bilderna kommer ifrån en likadan lägenhet i föreningen.

Läs mer om Rickomberga Backe 3 på JMs projektsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/rickomberga/rickomberga-backe-3/

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 3 december, 10:30 - 11:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad