Till salu

Rickomberga, Uppsala

Gösta wahlströms väg 2C

Nästa visning
calendar icon söndag 3 december 10:30 - 11:00
1 845 000 kr
area icon Yta
  • 59 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 498 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 202272023
Gösta wahlströms väg 2C

Gaveltvåa med balkong i söder

Välkommen till Gösta Wahlströms väg 2C och denna gavellägenhet med fönster i två väderstreck och balkong i söderläge mot lugn lokalgata.
Planlösningen fördelar sig på hall med förvaring via skjutdörrsgarderob, vardagsrum och kök i öppen planlösning, sovrum med garderob samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin. Snabbt tillträde möjligt!

Bostaden finns i den av JM nybyggda föreningen Rickomberga Backe 3, ett lugnt kvarter nära natur och med cykelavstånd till city. Här kan du koppla av hemma på balkongen, samtidigt som du har nära till all service du behöver. Föreningens hus är Svanenmärkt vilket dels innebär välisolerade bostäder med lägre energianvändning än byggnormen, men även god ventilation, låga bullernivåer och goda dagsljusförhållanden. Till de gemensamma utrymmena hör bilplatser i parkeringsgarage under huset som nås med hiss. Där finns även källarförråd som tillhör lägenheten samt cykel- och barnvagnsförråd.

Gemensam fin innergård med sittplatser och planteringar. Föreningen har även solceller installerat på taken som komplement till energiförbrukningen i föreningens allmänna utrymmen. I Rickomberga är det nära till grönområden i Stabbyskogen där elljusspår, motionsslingor och strövområden finns. Även gångavstånd till universitet, förskola och skola. Till city cyklar man eller tar bussen som har täta turer och busshållplats inom kort gångavstånd. Vardagligservicen finner du närmast i Luthagen, vid Mimmi Ekholms Plats eller Stenhagen. Varmt välkommen på visning!

Läs mer om Rickomberga Backe 3 på JMs projektsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/rickomberga/rickomberga-backe-3/

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 3 december, 10:30 - 11:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Gösta wahlströms väg 2C, Till salu i Rickomberga, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad