Såld

Tollare, Nacka

Godtemplarvägen 7

Slutpris: 2 075 000 kr

Godtemplarvägen 7

Välplanerad 1:a med stor privat uteplats

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 1:a i populära Tollare.
Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och rum. Från bostaden når du en stor och trevlig helt egen uteplats som är delvis inglasad mot en lugn innergård åt ett soligt sydostligt läge. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i två garderober. Vidare in i bostaden når man bostadens rum som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som rymmer soffgrupp, tv-möblemang och matbord. Uteplatsen är generös med plats för ett bord med stolar, grill och någon avkopplings- möblemang och växter/odlingar. Den inglasade delen blir en förlängning av vardagsrummet. Perfekt för avkoppling efter jobbet eller för att äta sin frukost i behaglig miljö.
Välutrustat Marbodalkök med stilrena ljusa köksluckor och beslag i rostfritt. Bra förvaring och goda arbetsytor på den fina bänkskivan i vitpigmenterad massiv ek. Påkostade vitvaror i sober vit design. Utrustningen inkluderar: spishäll, ugn, en snygg integrerad köksfläkt, mikrovågsugn, kyl/frys, samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord.
Stort och stilrent badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch med svängbara glasdörrar, handfat, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin.

Genomgående ekparkett i hela bostaden.
Till bostaden ingår ett källarförråd om ca 3-4 kvm
Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Godtemplarvägen 7, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad