Till salu

Eriksberg, Uppsala

Gnejsvägen 2K

1 495 000 kr
area icon Yta
  • 41,1 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 276 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1992
Gnejsvägen 2K

Välplanerad lägenhet i Eriksberg bredvid Hågadalen

Varmt välkommen till denna hemtrevliga lägenhet i ett grönskande läge i populära Eriksberg!

Underbar lägenhet med en spännande planlösning. Lägenheten är omsorgsfullt planerad för att kunna erbjuda ett unikt ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Stor balkong i söderläge, badrum, vardagsrum med sovdel samt bra kök.

Belägen i ett välskött suterränghus byggt 1992 med hiss. Den ljuvliga föreningen gränsar till Hågadalen med sina bärskogar och öppna hagar. Från ytterdörren har du en minut till dess promenadstråk och stigar. Här kan du ta avslappnande promenader, springa i joggingspåret, plocka svamp när löven faller eller varför inte åka längdskidor när vintern kommer!

Ett stenkast bort har du Västertorg med all nödvändig service du kan tänka dig samt bra cykel-och busskommunikationer till centrum, endast 15 minuter med cykel till centralstationen. I Eriksberg kommer du helt enkelt att stortrivas!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

Intresseanmälan

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Ventilation

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad