Såld

Östermalm, Västerås

Gjutare Granströms Gata 7

Slutpris: 2 975 000 kr

Gjutare Granströms Gata 7

Ljus och luftig 3:a med dubbla balkonger

Välkommen till denna välplanerade och mycket trevliga trea om 83 kvm på våning 4 av 6 - hiss finns! Lägenheten som blev inflyttningsklar i augusti 2019 är mycket fräsch och har ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Inte nog med att du får en balkong i soligt västerläge så erbjuds här ännu en balkong i österläge mot innergård. Planlösningen erbjuder en rymlig hall med skjutdörrsgarderob, stort sovrum med parkettgolv och stilfull fondtapet. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Kök från Marbodal fullt utrustat med vitvaror från Siemens och gott om förvaring och arbetsytor samt plats för större matbord. Från köket nås den ena balkongen med installerad markis och belägen i västerläge. Öppen planlösning in till vardagsrummet där utgången till den andra balkongen finns, med utsikt över den fina innergården.
Vidare finns ett mindre sovrum som antingen kan användas som just sovrum eller till hemmakontoret - du väljer.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband och digital-TV.

Österport 4 ligger i skyddat läge men samtidigt med stadens puls precis runt hörnet och en kort promenad till Mälaren. För dig som har en aktiv och social livsstil och för dig som pendlar har Österport ett oslagbart läge, endast ett stenkast från centralstationen, shopping, träningsmöjligheter, kultur och ett brett restaurangutbud.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gjutare Granströms Gata 7, Såld i Östermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad