Såld

Östermalm, Västerås

Gjutare Granströms Gata 7

Slutpris: 2 050 000 kr

Gjutare Granströms Gata 7

Toppfräsch tvåa med inglasad balkong i västerläge

Nu finns denna fina och mycket trevliga tvåa med inglasad balkong i västerläge. Planlösningen erbjuder 55 välplanerade kvadratmeter med snyggt kök från Marbodal, bänkskiva i komposit och vit skåpinredning. Här samspelar kök och vardagsrum i öppen planlösning där både matbord och soffmöbler får plats. Vidare finns ett stort sovrum med skjutgarderober, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående fin enstavsparkett och ljust målade väggar. Lägenheten färdigställdes 2019 och har endast haft en ägare - här kommer du trivas!

I avgiften ingår bland annat bredband och digital-TV via Telia-Triple-Play.

Österport 4 ligger i skyddat läge men samtidigt med stadens puls precis runt hörnet och en kort promenad till Mälaren. För dig som har en aktiv och social livsstil och för dig som pendlar har Österport ett oslagbart läge, endast ett stenkast från centralstationen, shopping, träningsmöjligheter, kultur och ett brett restaurangutbud.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gjutare Granströms Gata 7, Såld i Östermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad