Såld

Östermalm, Västerås

Gjutare Granströms gata 11

Slutpris: 2 800 000 kr

Gjutare Granströms gata 11

Härligt ljus lägenhet i toppskick! Högt läge!

Välkommen till denna läckra hörnlägenhet på högt läge. Här erbjuds du ett toppmodernt boende med en mycket trivsam planlösning.
Rymlig och välkomnande hall med praktisk skjutdörrsgarderob. I direkt anslutning till hallen finns även det rejäla badrummet. Kök och vardagsrum ligger i en trivsam öppen planlösning där fönsterna ger ett härligt ljus. Bra plats för möblering och en naturlig plats att umgås med vännerna. Från vardagsrummet når du även den inglasade balkongen i sydvästläge. Det höga läget ger en extra trivselkänsla. Hela lägenheten har snygga golv av vitoljad parkett samt trivsam färgsättning.
Detta är ett boende för dig som önskar ett toppmodernt och påkostat boende och ett centralt läge!

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gjutare Granströms gata 11, Såld i Östermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad