Såld

Östermalm, Västerås

Gjutare Granströms gata 11

Slutpris: 2 750 000 kr

Gjutare Granströms gata 11

Högt belägen 3 rok med flödande ljus på populära Östermalm!

Välkommen till denna stilrena 3a på populära Östermalm. Belägen på våning 6 med inglasad balkong i soligt läge.

När du kliver in i lägenheten möts du av hallen med praktisk förvaring, vidare ett rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för soffgrupp med öppen planlösning mot köket som är stilrent och har smakfulla tillval, och rymmer en matplats.

Lägenheten har två fina sovrum som erbjuder gott om utrymme. Smakfullt badrum som är välutrustat och modernt.

Föreningen tillhandahåller övernattningslägenhet, vilket är perfekt för besökande vänner eller släktingar. Den fina innergården erbjuder en grillplats och en trevlig plats att koppla av och njuta av utomhusmiljön.

Läget på Östermalm är mycket populärt och attraktivt. Med gångavstånd till Västerås city och dess breda utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom är närheten till centralstationen ett stort plus för dem som behöver pendla eller resa regelbundet.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gjutare Granströms gata 11, Såld i Östermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad