Till salu

Kungsholmen - Marieberg, Stockholm

Gjörwellsgatan 49

3 950 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 45,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 587 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2003
Gjörwellsgatan 49

Stilsäker och optimalt planerad tvåa med stor uteplats!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa på Gjörwellsgatan 49 på Kungsholmen, Stockholm. Med en stor och solig uteplats / terrass erbjuder denna lägenhet en perfekt plats att koppla av och njuta av solen.

Lägenheten är renoverad till toppskick med stilfulla färg- och materialval, vilket ger en sober och elegant atmosfär. Den halvöppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en rymlig och luftig känsla. Här finns gott om plats för både matsalsdel och soffhörna, perfekt för underhållning och umgänge.

Lägenheten har även ett bra sovrum och en rymlig walk-in closet, vilket ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

Läget är fantastiskt, med närhet till både mysiga Lilla Essingen och Riddarfjärdens glittrande vatten. Norr Mälarstrands promenadstråk ligger också bara ett stenkast bort.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en kombination av stil, funktionalitet och en attraktiv belägenhet. Missa inte chansen att bo i denna underbara tvåa på Kungsholmen.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 4 juni, 12:00 - 13:00
Anmäl mig
Välkommen på öppen visning! måndag 5 juni, 17:30 - 18:00
Anmäl mig

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad