Till salu

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 3A

3 695 000 kr
area icon Yta
  • 101 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 980 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023/2024
Gimogatan 3A

Välkommen till Brf Normann i Norra Luthagen. Denna bostad på näst högsta våningen säljs på ritning då visning ej är möjlig.

Bra planerad, ljus lägenhet om 4 rum och kök med två badrum med golvvärme i båda, i det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Tre bra sovrum med skjutdörrsgarderober i varje rum, rymligt vardagsrum samt ett härligt kök från Vedum samt vitvaror från Electrolux. Trevlig matplats i anslutning till kök och vardagsrum som ni härifrån även når bostadens extra plus, den inglasade balkongen.
Bostadens tillhörande externa förråd finns i källaren.

För dig som har bil är det skönt att veta att det finns möjlighet till bilparkering i garage under gården eller utomhus på innergården. För dig som cyklar finns cykelförvaringen lättillgänglig i både markplan och källare.

Norra Luthagen ligger i ett lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till vackra promenadstråk kring Fyrisån och fina gång- och cykelvägar in mot centrum och stationen. I närheten finns Fyrishov, rakt över gatan har vi livsmedelsbutiken Nelins och Mimmi Ekholms torg med apotek en kort promenad bort, gym, restauranger och ICA-butik samt läkarmottagning. På gångavstånd från bostaden ligger den trevliga Stabby skogen med sitt elljusspår som är perfekt för en stunds joggning med vännerna. Stabby är ett rekreationsområde med sina fina promenadstråk och Uppsalas mest centrala skidspår på åkrarna. Här finns flera hagar, skog och ger en trevlig och mysig omgivning. I närheten finns även utegym. Närheten till Ekonomikum gör detta till ett utmärkt område även för studenter. Resecentrum cyklar du till på ca 10 minuter. Givetvis finns mycket bra kommunikationer med frekventa stadsbussar. Bra pendlarläge där Bärbyleden snabbt tar dig ut på E4:an.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Gimogatan 3A, Till salu i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad