Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 13A

Slutpris: 1 420 000 kr

Gimogatan 13A

Modern 1:a med sovalkov i populära Luthagen - närhet till universitet och studentnationer!

Välkomna till denna ljusa och trivsamma 1:a i fint skick med praktisk sovalkov! Bostaden är bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset med stora fönsterpartier och fransk balkong som medför ett härligt ljusinsläpp. Här har du ett boende som rymmer allt du kan önska dig och håller ett genomgående fint skick. Den välplanerade planlösningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härliga sällskapsytor och ett luftigt intryck. Stor sovalkov med plats för större säng och ett fullutrustat kök med bland annat diskmaskin. Vidare finns ett fräscht helkaklat badrum med dusch samt en välkomnande hall med mycket förvaring.

Här bor du i ett trivsamt område med smidigt cykelavstånd till stadens puls, universitetet och resecentrum. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, mataffärer, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt torget Mimmi Ekholms Plats med närservice. Föreningen har en trivsam innergård med grillmöjligheter och trädgårdsmöbler.

Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad