Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 11C

Slutpris: 3 095 000 kr

Gimogatan 11C

Välplanerad 4:a utan insyn i barnvänligt område, med möjlighet till uthyrningsdel!

Varmt välkomna till en ljus och luftig lägenhet med fri sikt från balkongen. Lägenheten är bekvämt belägen med hiss från markplan i modern byggnad från 2016. Det stilrena köket är delvis i öppen planlösning med vardagsrummet och det finns goda möjligheter att duka långbord för många gäster. Den läckra balkongen erbjuder både en inglasad och en öppen del, och självklart bjuds man på samma fina utsikt från den som från kök och vardagsrum! Ett annat stort plus med det här boendet är att det även är förberett med el för spishäll, fläkt, kyl/frys i sovrum 3. Vilket skapar goda förutsättningar för uthyrningsdel med eget badrum och kök.

Planlösningen erbjuder entré/hall med förvaring, kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till balkongen. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt ett extra badrum med WC, dusch och handfat. Tre bra sovrum varav två av sovrummen har förvaring i stor skjutdörrsgarderob.

HSB 85 Bröndbo är en välskött förening med en trevlig gårdsmiljö med gräsyta, trädgårdsmöbler och en lekplats för de yngre. Energisnålt med solpaneler på taket. Föreningen har ett bokningsbart övernattningsrum (270 kr/dygn) samt flera parkeringsalternativ där det i dagsläget finns lediga garageplatser!

Här bor ni i ett trivsamt område med behagligt cykelavstånd och goda bussförbindelser till stadskärnan. I närområdet finns flera trevliga parker såsom Klockarparken, Gjuteriparken, stabbyparken m fl. Fina motionsstråk i Stabbyskogen, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt mataffär och apotek samt vårdcentral på torget Mimmi Ekholms plats. Även matvarubutiken Nelins ligger nära.

Välkommen till en modern och rymlig lägenhet i ett lugnt och centralt område i Uppsala!

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 11C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad