Såld

Gamla Uppsala, Uppsala

Geres väg 10

Slutpris: 5 350 000 kr

Geres väg 10

Stor familjevilla med fantastisk utsikt över högarna i Gamla Uppsala!

På stor och lummig tomt, högt beläget hittar ni denna sutterängvilla om hela 199 kvm med vidbyggt garage. Entréplanet erbjuder stort vardagsrum i vinkel med öppen spis, kök, tre ordentliga sovrum samt badrum. Från köket når man även den stora balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Nedre plan hyser större allrum med öppen spis, hobbyrum, dusch/WC, tvättstuga, bastu med dusch samt diverse förrådsutrymmen. Uthyrningsmöjlighet i källaren där man med fördel kan inreda en lägenhet med egen ingång från trädgårdssidan. Huset har ett uppsamlat renoveringsbehov.

Som boende här bor du i ett barnvänligt och lugnt område med gångavstånd till förskola och skola, badplats, motionsslingor och fina promenadstråk kring anrika Gamla Uppsala högar. Nära till restauranger och köpcentrum och endast 15 minuters cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. För dig som pendlar med bil till Stockholm tar det ca en timme till Norrtull då du enkelt tar dig upp på E4:an.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad