Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 27 D

Slutpris: 2 265 000 kr

Geijersgatan 27 D

Välplanerad tvåa med låg avgift och högt läge i huset! Renoverat kök!

Välkommen till en ljus och fin tvåa högt upp i huset med rymlig balkong i söderläge! En otroligt välplanerad bostad med mycket av sin gamla charm bevarad.

Med sitt höga läge och den generösa takhöjden är detta ett mycket ljust och inbjudande boende. Lägenheten erbjuder bl.a. renoverat kök med matplats, ett rymligt sovrum, ljust vardagsrum med utgång till balkong och ett stamrenoverat badrum. I hallen finns gott om förvaring i inbyggda garderober.

Attraktivt läge i Luthagen med närhet till mataffärer, restauranger, nationsliv och grönområden, samt granne med Ekonomikum. En kort promenad bort ligger Stabbyskogen med motionsspår. För dig som pendlar är det nära ner med cykel till Centralstationen, och som bilburen så har du nära till påfart till Bärbyleden.

Oerhört stabil förening där alla större renoveringar har utförts och som under de senaste åren genomfört flera avgiftssänkningar. Fina gemensamhetsutrymmen såsom bastu med relaxavdelning, gym, tvättstuga och torkrum.

Tillträdet anpassas efter köparens önskemål!

Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad