Till salu

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 25C

2 095 000 kr
area icon Yta
  • 44 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 082 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1937
Geijersgatan 25C

Ljus genomgångslägenhet i populära Luthagen med balkong mot innergård!

Välkommen till denna mycket välplanerade och charmiga lägenhet med ett utmärkt läge i populära Luthagen! Lägenheten är bekvämt belägen en trappa upp och den praktiska planlösningen fördelar sig på ett trevligt kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till balkong mot föreningens lummiga och lugna innergård, hall med förvaringsmöjligheter, en praktisk sovalkov med plats för stor säng samt badrum med dusch.

Här bor du i hjärtat av Luthagen med ett perfekt läge med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Välskött förening med vackert 30-tals hus och en härlig grönskande innergård med grillmöjligheter och utemöbler som får användas av föreningens medlemmar.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Geijersgatan 25C, Till salu i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad