Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 17 B

Slutpris: 2 800 000 kr

Geijersgatan 17 B

Rymlig bostad med balkong och öppen spis i fantastiskt läge, högst upp i fastigheten!

I ett fantastiskt läge i hjärtat av Luthagen erbjuds här en fin bostad högst upp i fastigheten med balkong mot Vindhemsparken.

Bostaden har flera tidstypiska detaljer så som högt i tak, vackra trägolv och öppen spis. Planlösningen erbjuder hall, stilrent kök i vitt med matplats, möblerbart halvrum, rymligt vardagsrum med öppen spis, balkong och vacker fiskbensparkett. Utöver detta finns sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt badrum med kakel och klinker, wc och duschhörna bakom glasväggar.

Brf Grane 1 är en mycket stabil förening med god ekonomi och de stora renoveringarna gjorda. I föreningen finns två tvättstugor, torkrum, övernattningsrum, cykelförråd samt två välutrustade gymlokaler. Lägenhetsinnehavaren disponerar tre stycken förrådsutrymmen.

Synnerligen attraktivt läge i hjärtat av Luthagen med omedelbar närhet till utmärkt service, restauranger, livsmedelsbutik, årummet samt även bekvämt gångavstånd till city, resecentrum och Universitetet.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna trevliga bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 17 B, Såld i Luthagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad