Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 17 A

Slutpris: 2 050 000 kr

Geijersgatan 17 A

Välplanerad etta i gott skick! Brf med god ekonomi & låga månadsavgifter!

Välkommen till en välplanerad 1:a i gott skick! Belägen i vacker 30-talsfastighet. Lägenheten har ett suveränt läge i lugna och populära Luthagen med utsikt mot föreningens gröna innergård. Ett stenkast från Ekonomikum, cykel- och gångavstånd till City och närhet till flera populära restauranger, fik och även matbutik.

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med plats för skor och ytterkläder. Ljust rum med plats för både säng, soffa, matbord och förvaring. Trevligt kök med vit modern inredning samt helkaklat badrum med dusch.

Här bor ni i en mycket välskött förening med de större renoveringarna bakom sig och låg belåning (1156 kr/kvm). Som boende erbjuds ni bl a tillgång till en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler, pingisbord, cykelställ, utegrill samt pizzaugn. I källaren finns övernattningsrum och gym. I fastigheten ligger även en trevlig lanthandel. Belägen i ett lugnt och attraktivt område med härliga parker och promenadstråk endast ett stenkast från huset, samtidigt som du också har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. Ni når centrala Uppsala med en kort promenad på endast några minuter, på vägen kan ni passa på och promenera längs med Fyrisån och dess vackra allé. Nära till Ekonomikum och andra universitetsinstitut samt nationslivet.

Bör ses!

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad