Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 15B

Slutpris: 2 470 000 kr

Geijersgatan 15B

Smakfull tvåa med solig balkong, belägen mycket eftertraktat i Luthagen!

I attraktiva Luthagen, med sitt optimala läge till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva denna välplanerade och tilltalande lägenhet om två rum och kök.
Här hittar du eftertraktade detaljer så som högt i tak, bevarad fiskbensparkett, skiljevägg och skjutdörr med fönsterparti samt stora fönster med brädor av vacker marmor. Efter renovering har lägenheten en attraktiv standard som smakfullt moderniserats och samspelar fint i stil med resten av fastighetens ursprungliga 30-tal.
Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning och förvaring i inbyggd garderob med överskåp, ett fullt utrustat kök och ett separat sovrum med plats för större säng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Från sovrummet nås lägenhetens balkong, lugnt belägen mot föreningens lummiga innergård. Du får även ett rymligt vardagsrum med plats för både din soff- och matgrupp samt ett helkaklat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin.
Utöver all möjlighet till förvaring i lägenheten har du även tre separata förråd i fastigheten att nyttja.

Här bor du i en väldigt välskött förening med god ekonomi, vilket återspeglar sig på den låga avgiften. Här erbjuds du som boende bland annat tillgång till den grönskande innergården med flertalet sittgrupper och möjlighet att nyttja grill och pizzaugn. Det finns även en lekplats, lekstuga och pingisbord.

På Geijersgatan 15B bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, studentnationer, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Vasaparken, Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Här har du en lägenhet i mycket bra skick och med ett suveränt läge i Luthagen. Anmäl ditt intresse redan idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 15B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad