Till salu

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 15A

975 000 kr
area icon Yta
  • 23 m2 boarea
  • 23 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 800 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1936
Geijersgatan 15A

Välkommen till Geijersgatan 15 i Uppsala och en praktisk bostadsrättslokal på 23 kvm med 23 kvm i källaren rakt under lokalen.

Lokalen är belägen i en charmig fastighet från 1936 och består av ett rum i entréplan med trappa ner till källaren som också är 23 kvm där det finns en wc med handfat.
Stora skyltfönster i butiken ger ett fint ljusinsläpp och god synlighet. Utsikt mot gatan.

OBS! Juridisk person får ej köpa.

Denna bostadsrättslokal ligger i föreningen Grane nr 1, där du betalar en månadsavgift på 2800 kr.

Lokalen är belägen i det populära området Luthagen, där du har enkel tillgång till kvartersbutiker, affärer samt avkopplande grönområden.

Närheten till Uppsala centralstation innebär att du snabbt och enkelt kan ta dig till tåg- och bussförbindelser. En kort cykeltur tar dig även till Uppsalas stadskärna med affärer, caféer, restauranger och kulturella evenemang.

Visningar

söndag 4 juni, 11:00 - 11:30
Anmäl mig

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad