Till salu

Gåvsta, Uppsala

Gåvstavägen 76

Nästa visning
calendar icon söndag 21 april 13:50 - 14:10
2 190 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 78,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 979 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 1 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1990
Gåvstavägen 76

Ytterst trevligt gavelradhus i ett plan med altan under tak samt uteplats vid entrén!

Välkomna till ett mycket trevligt gavelradhus om tre rum och kök med altan under tak samt uteplats vid entrén. Här bor du med villakänslan men samtidigt får du smidigheten att bo i en bostadsrättsförening. Barnvänligt område med fina grönytor, lekplats och fotbollsplan. Byggt 1990 med en väldigt trevlig planlösning som erbjuder en välkomnande hall med en stor klädkammare i den inre delen. Två väl tilltagna sovrum och vadrum med tvättmaskin, torktumlare och duschörna. Kök med goda arbetsytor och gott om plats för matbord. Vidare finner du ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till altan på baksidan under tak. På framsidan av huset finner du en trälagd uteplats samt ett friliggande förråd.

I Gåvsta bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. Här finns gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden. I området finns Gåvsta förskola samt grundskola upp till årskurs 9, pizzeria, vårdcentral, äldreboende, gym och idrottshall, godisaffär samt livsmedelsbutiken Coop Mini. Här bor ni inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala. Via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter nära till shopping och perfekt för pendlaren! UL:s regionbuss nr 118, 805 och 886 tar er till Uppsala Centralstation via bland annat Gränbystaden med avgång ca. var 30:e minut under vardagar.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.brfgavstaby.se/57432628

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 21 april, 13:50 - 14:10
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Gåvstavägen 76, Till salu i Gåvsta, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad