Såld

Gåvsta, Uppsala

Gåvstavägen 100

Slutpris: 2 700 000 kr

Gåvstavägen 100

Trevligt parhus i BR-form!

Välkommen till ett mycket trevligt BR-Parhus i 2 plan med egen carport belägen i eftertraktade Gåvsta!

Denna bostadsrätt ger dig en härlig villa känsla med stora ytor med plats för hela familjen, en egen fram och baksida samt en inglasad altan. Parhuset består av 3 rymliga sovrum på övre plan, 2 badrum med väldigt finta ytskikt, tvättstuga med groventré och ett härligt kök med fint ljusinsläpp med plats för matbord och stolar.

Köket är utrustat med diskmaskin, kyl och frys, ugn, spis och fläkt. Vardagsrummet är väldigt stort och fint med utgång till den inglasade altanen.. På husets framsida kan du njuta av morgonkaffet på trädäcket. Detta hus har även en egen carport som ingår i månadsavgiften. Du får även plats med fler bilar på husets uppfart. Ett förråd finns intill carporten.

Brf Gåvstaby är en väldigt stabil förening med god ekonomi. En perfekt föreningen för den växande skaran av barnfamiljer som flyttar till Gåvsta.

Här bor du i ett väldigt lugnt, tryggt och familjevänligt område med lekplats precis utanför dörren. Från Gåvstavägen når du Uppsala centrum på endast 20 min och Gränbystaden med stort utbud av butiker och restauranger på endast 15 min. I Gåvsta finns både förskola och skola. För den odlingsintresserade finns det tillgång till odlingslotter i närområdet.

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad