Såld

Vasastan - Röda Bergen, Stockholm

Gävlegatan 11

Slutpris: 4 750 000 kr

Gävlegatan 11

Välplanerad och hemtrevlig 1,5:a!

Välplanerad 1,5:a möjlig 2:a belägen i en vacker fastighet anno 1926. Bostaden har en hemtrevlig känsla med tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, vackra trägolv och djupa fönsternischer med spanjoletter. De stora fönsterpartierna skapar ett fint ljusinsläpp och den generösa takhöjden ger en härlig rymd. Välkomnande möblerbar hall som idag används som hemmakontor. Vidare når du det stilrena köket med delvis öppen planlösning mot vardagsrum som ger goda ytor för umgänge och samvaro. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa med tillhörande möblemang och matplats. Rymlig sovalkov med plats för 160cm säng och förvaringsmöbel. Fräsch helkaklat badrum från 2017. Lägenheten har utmärkta förvaringsmöjligheter i två klädkammare och nyttjanderätt till två förråd.

Här bor ni i hjärtat av Rödabergsområdet, ett pittoreskt och lugnt område mitt i stadens puls. Området karaktäriseras av de låga och klassicistiskt inspirerade byggnaderna, lugnet samt den härliga grönskan. Ett kvarter ner från bostaden ligger de välkända Norra tornen och Hagastaden som erbjuder allt från tre stora matvarubutiker med fantastiskt utbud till systembolag, restauranger och apotek. Här finns även närhet till flera gym och träningsanläggningar runt hörnet. Även närhet till vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längs med Brunnsviken i Hagaparken. Med en kort promenad från bostaden ligger även välkända Vasaparken med mysiga caféer, lekpark samt minigolfbana. I närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och flygbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gävlegatan 11, Såld i Vasastan - Röda Bergen, Stockholm Planlösning från Gävlegatan 11, Såld i Vasastan - Röda Bergen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close