Såld

Vasastan, Stockholm

Gästrikegatan 5

Slutpris: 11 500 000 kr

Gästrikegatan 5

Sekelskifteslägenhet högst upp i huset med balkong i sydvästligt läge med vy över takåsar

Våningsliknande bostad belägen på våning 5 av 5 på omåttligt populära Gästrikegatan ett stenkast från Vasaparken. Genomgående viskas det om sekelskifte och tidiga 10-tal. Många av de fantastiska detaljerna som lever vidare från byggåret finns kvar och sätter en fantastisk prägel på denna härliga bostad. Två fungerande kakelugnar och fantastisk balkong belägen mot innergården med vy över takåsarna.

-Genomgående bostad
-Sekelskifte
-Vackra plankgolv
-Imponerande takhöjd
-Låg skuldsättning
-Låga avgifter
-Hiss i huset
-Solid förening
-Populär adress
-Vasaparken
-Matbutiker i närheten
-Hagaparken
-Utmärkta kommunikationer

På en fantastisk adress på lugna Gästrikegatan återfinns denna svårslagna sekelskiftestrea om 85 kvm med två kakelugnar och fantastisk balkong. Ett stort och rymligt kök och möjlighet till två badrum gör detta till en perfekt bostad för såväl paret som för familjen.

Som en del av BF Kamelian Nr 6 upa är ni en del av en äkta bostadsförening som bildades redan 1926. Föreningen äger marken och består av 19 lägenheter samt 2 hyresrätter (Dolt kapital). Föreningen har även 3 lokaler som är bidrar till goda intäkter i föreningen. Föreningen har idag låg belåning och låga avgifter tack vare stabil ekonom.

Lägenhetens centrala läge mellan Odenplan och St Eriksplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med områdets goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg & innerstadsbussar. Området är ett levande område med närhet till grönska genom Vasaparken, Hagaparken och Vanadisparken & vackra promenadstråk runt Karlbergssjön. Ett restaurangutbud med bland annat klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan i direkt närhet. Även livsmedelsbutiker, gym & shopping finns i anslutning till Odenplan.

Kontakta mäklaren för mer info.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gästrikegatan 5, Såld i Vasastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad