Såld

Järla sjö, Nacka

Garverigränd 14

Slutpris: 3 550 000 kr

Garverigränd 14

Radhuskänsla! Unik bostad med 3 meter takhöjd och helt egen ingång och egen uteplats om ca 20 kvm.

Radhuskänsla! Unik bostad med 3 meter takhöjd och helt egen ingång och egen uteplats om ca 20 kvm. Här bor du i populära Järla sjö med radhuskänsla och en häftig rymd i bostaden. Planlösning är trivsam med öppna sociala ytor och utgång till uteplatsen. Bra planerat badrum, gediget master bedroom med gott om klädförvaring och en bra hall med ett bra förråd/klk. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man bostadens vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som rymmer soffgrupp, tv-möblemang och matbord. 
Välutrustat kök med stilrena ljusa köksluckor och beslag i rostfritt. Bra förvaring och goda arbetsytor på den fina bänkskivan i marmor. Utrustningen inkluderar: spishäll, varmluftsugn, en snygg integrerad köksfläkt, mikrovågsugn, kyl/frys, samt diskmaskin. Plats för matbord.

Uteplatsen är generös om ca 20 kvm med plats för ett bord med stolar, grill och någon avkopplingsmöblemang samt växter/odlingar. Perfekt för avkoppling efter jobbet eller för att äta sin frukost i behaglig miljö. 

Stort och stilrent badrum med klinkergolv och vitkaklade väggar . Badrummet är utrustat med wc, dusch glasvägg, handfat, handdukstork, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. 

Genomgående golv i ekparkett och målade väggar i sobra färger.  

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Garverigränd 14, Såld i Järla sjö, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad