Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Garvar Lundins Gränd 9, 3 tr

Slutpris: 9 750 000 kr

Garvar Lundins Gränd 9, 3 tr

Ljus 3,5:a/4:a med toppläge på Kungsholmen - Högt upp med strålande sjöutsikt mot Riddarfjärden!

Ljus och representativ 3,5:a/4:a med absolut toppläge på Kungsholmen. Belägen på lugn och populär adress med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Ytterst välplanerad med stort vardagsrum, tre sovrum och optimal planlösning. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier och sjöutsikt mot Riddarfjärden. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Köket är renoverat 2020 med påkostade materialval och kvalitativa vitvaror. Stilrent badrum med badkar samt separat wc. Lägenheten renoverades 2019/2020 med smakfulla materialval. Kabel-tv samt bredband ingår i avgiften. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 5 kvm (ca 2,95 m i takhöjd). Stilfull fastighet anno 1928 med vackert trapphus och hiss. Balkonger finns på varje halv trappa i trapphuset. Stabil, äkta förening med låg belåning och som äger marken.

Absolut toppläge på Kungsholmen invid högst populära Kungsholmstorg. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. I området finns många populära restauranger såsom Rådhusbaren, Mäster Anders, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Grönskande Kronobergsparken, Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Riddarfjärden eller Kungsholmens strandlinje.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad