Såld

Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm

Garvar Lundins gränd 2, 2 tr

Slutpris: 3 300 000 kr

Garvar Lundins gränd 2, 2 tr

På sjönära läge i vacker 20-talsfastighet

Ljus och ytterst välplanerad etta på eftertraktat läge på lugn vändplan med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Bostaden är smakfull och charmig med 20-talsdetaljer så som högt i tak, takrosett, vacker fiskbensparkett och spröjsade fönster. Planlösningen är öppen bjuder på flertalet möbleringsmöjligheter.
Köket är stilrent renoverat, badrummet är helkaklat och förvaringen är utmärkt tack vare stora garderober.
Vy mot Norr Mälarstrand och sjöutsikt mot Riddarfjärden från bostaden.

Stabil, äkta förening med god ekonomi samt låg belåning och som äger marken.

Absolut toppläge på Kungsholmen invid Kungsholmstorg som har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. I området finns många populära restauranger såsom Rådhusbaren, Mäster Anders, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen.
Grönskande Kronobergsparken, Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Bra kommunikationer med bussar samt närliggande T-banans blå linje Rådhuset. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Garvar Lundins gränd 2, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad