Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Garvar Lundins gränd 10

Slutpris: 3 075 000 kr

Garvar Lundins gränd 10

På ljuvlig adress där du är granne med Riddarfjärden

Välkomna till denna ljusa och välplanerade 1:a belägen på nedre Kungsholmen vid den skimrande Riddarfjärden. Detta optimala boende ligger på en lugn gata nära Kungsholms torg, vilket ger dig ett brett utbud av butiker och restauranger. Bostaden är i utmärkt skick och bär fortfarande den charmiga karaktären från 1928, med vackra attribut så som fiskbensparkett och högt i tak. Allrummet har vackert naturligt ljus genom ett stort fönster, vilket tillsammans med den generösa takhöjden ger en känsla av rymlighet. Här finns gott om plats för både en bekväm soffgrupp och matbord, och bakom ett draperi finns en mysig sovalkov. Det tidlösa köket har vita fronter som döljer smart förvaring, och i hallen finns inbyggda garderober för extra praktiskt utrymme. Badrummet är elegant med vitt kakel, mönstrat klinkergolv och en praktisk tvättmaskin.

Denna vackra fastighet från 1920-talet är en del av BRF Vattuormen 42, en stabil och äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har en god ekonomi med låg belåning på 4.971 kr/kvm enligt årsredovisningen från 2022. Totalt omfattar föreningen 42 lägenheter, alla med bostadsrätt, och adresserna Garvar Lundins gränd 9 och Garvar Lundins gränd 10. Dessutom har föreningen tre lokaler som utgör en stabil inkomstkälla. Större renoveringar har redan genomförts och är avklarade.

Här bor du i ett fantastiskt läge på nedre Kungsholmen, med närhet till Norr Mälarstrand och det vackra vattnet i Riddarfjärden. Garvar Lundins gränd är en populär gata som ger dig direkt tillgång till både natur och stadspuls. På den närliggande Norr Mälarstrand kan du njuta av härliga promenader längs vattnet. Om du är intresserad av motion och träning, finns flera träningsanläggningar i närheten och en trevlig löprunda runt Kungsholmens strandlinje. Du har även bekvämt gångavstånd till Rålambshovsparken och det populära Smedsuddsbadet. I området finns många omtyckta restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet. Dessutom har du nära till både Centralen och Fridhemsplan, båda med ett stort utbud av service, butiker och utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Garvar Lundins gränd 10, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad